You are here

hi,

i purchased the W&M theme for wordpress, and i have some issues, as it can be displayed here : http://graphicfactory.fr/
as you can see, some of the artwork don't work, i suspect the awesomefont plugin to be responsable, but i can't find a solution. i didn't touched anything after imported the content via "import demo data". i use wp 4.1 with php 5.4.35 (5.6 don't work either), and my website is hosted at 1&1.

thanks for your answer, and sorry for my bad english.

PS: here's some screenshots just in case : http://graphicfactory.fr/issues.zip

keenan4ever
Tue, 01/20/2015 - 10:03

oh, and here's my .htaccess :

AddType x-mapp-php6 .php
AddHandler x-mapp-php6 .php

<IfModule mod_headers.c>
<FilesMatch "\.(eot|font.css|otf|ttc|ttf|woff)$">
Header set Access-Control-Allow-Origin "*"
</FilesMatch>
</IfModule>

AddType application/vnd.ms-fontobject eot
AddType application/x-font-ttf        ttf ttc
AddType font/opentype                 otf
AddType application/x-font-woff       woff

NaviOcean
Fri, 01/23/2015 - 02:39

Hello,

Please download and update to 1.3 version, then re-install WM Functionality Plugin.

After completed all step above, Go to WM Ttheme > Theme Settings > WM Settings > Basic tab, re-choose style color > Save > Check again!

If this issue continue occurs, let me know or send me your wp-admin login to check this.

---------------------------------

Best regards,
DUONG LE
Leader
Skype: navi.ocean
Email: [email protected]

keenan4ever
Fri, 01/23/2015 - 05:00

Fixed !
Thanks a lot