You are here

uschindler
Fri, 10/19/2018 - 11:02
#1
SSL in Candia Http Hard Coding?

Hi. I am trying to activate SSL. This is good ao far, but in the site programming it seems there is one hardcoded thing. I assume its somewhere in the CSS.

This is the line if you look into the sourcetext:

.vc_custom_1500453681954{background-image: url(http://demo.awethemes.com/candia/wp-content/uploads/2017/07/bg-info-inli...) !important;}.vc_custom_1503044296225{border-bottom-width: 1px !important;padding-bottom: 100px !important;border-bottom-color: #e9e9e9 !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}.vc_custom_1503044328491{border-bottom-width: 1px !important;padding-bottom: 100px !important;border-bottom-color: #e9e9e9 !important;border-bottom-style: solid !important;}.vc_custom_1502535740548{margin-top: 90px !important;margin-bottom: 60px !important;}.vc_custom_1502685459531{padding-bottom: 30px !important;}.vc_custom_1538459947262{margin-bottom: 50px !important;}.vc_custom_1500449572504{padding-top: 100px !important;}.vc_custom_1538409611760{margin-bottom: 80px !important;}

Can you tell me where i have to change this (even the link to your host need to be replaced).

Thanks. Uwe

uschindler
Sat, 10/20/2018 - 08:41

I found the solution. it is the background info on every side that had to be adjusted on every page.

cindy's picture
cindyStaff
Mon, 10/22/2018 - 22:17

Hello,

Great to here that. 

Should you have any problem, feel free to ask us here 

Log in or register to post comments